Niet gecategoriseerd

Het belang van gezien worden

Vandaag kwam ik via social media onderstaand filmpje tegen:

https://pointer.kro-ncrv.nl/hoogbegaafde-kees-10-zit-al-4-jaar-thuis-we-willen-graag-dat-hij-weer-naar-school-gaat-maar-waar-of

Hierbij gaat het om hoogbegaafde kinderen die vastlopen in het (regulier) onderwijs, doordat er geen passend onderwijs voor hen is.

Ouders die stoppen met werken om voor hun kinderen te zorgen en sociale angsten die zich kunnen ontwikkelen naarmate het proces verder verloopt. Hoe mooi zou het zijn als er meer tijd en ruimte komt voor deze groep kinderen.

Dit is ook de reden dat ik mijn eigen bedrijf ben gestart. Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het is om een juiste plek voor je kind te vinden en hoe fijn het is om mensen om je heen te hebben die je blijven steunen en met je mee zoeken naar oplossingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *