Niet gecategoriseerd

Coachee


Wat Gaaf! Al enige tijd geleden heb ik mijn licentie gehaald voor het spel Coachee!
Carla Pigmans (van Carla & Anja Coaching) vertelde vol enthousiasme over haar ervaringen met het spel. Ze nam ons mee op reis in de koets om uit te komen bij een rivier. Tijdens het spel kwamen we waardevolle herinneringen en obstakels tegen en leerden we elkaar goed kennen.

 

Wat is er nodig om jouw pad te kunnen bewandelen?

Graag ga ik ook met jou op pad met de koets. Na het uitstappen bij de rivier kunnen we springend van steen naar steen de overkant bereiken. Wat kom je over jezelf te weten? En welke les heb jij te leren om jouw volgende stap te kunnen zetten? Graag ga ik mee met jou op ontdekkingsreis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *